vineri, 10 iunie 2011

Pam pam.

Din cate observati si voi, nici nu stiu ce titluri sa pun:))
Ca tot ma intreba sunshine, am folosit vopseaua de la Cover line, nuanta 2. Tipa de la magazin mi-a recomandat-o, zicea ca e profesionala. Avea si Bes, dar am zis sa merg pe asta sa vad ce iese :)) Nu prea mi-a placut ca a curs foooarte mult la spalare. Deci FOARTE mult! am zis ca nu-mi mai ramane nimic in cap. Si nici nu curgea negru, era un verde din ala inchiiis inchiis ceea ce mi-a dat de gandit "Nu m-oi trezi verde in cap?":))))
Parul nu l-am facut in niciun fel. L-am indreptat bine bine si l-am dat cu putin fixativ. Am fost initial la coafor, si jumatate din fete erau acolo sa-si ondulezze parul si am zis ca m-ai bine il indrept. si nu, nu m-am machiat. am mers pe natural :))) fdt+rimel+creion. atat :))) a fost suficient . Am stralucit si asa. :)) Abia am reusit sa-mi fac si unghiile. le-am facut roz, fara model. nu mi-a mai ajuns timpul. M-am cam chinuit un pic cu rochia la inceput ca abia puteam sa ma asez sau sa ma ridic de pe scaun:))) cine a stat in spatele meu a avut o priveliste buna. Cu scarile, la fel :)) Mi se rasucea rochia pe mine, si da-i si invarte-o :)) La o sarba cred, am ramas fara partea de sus. nu stiu cati au vazut ca eu eram aproape in sutien, dar stiu sigur ca un baiat m-a vazut ca era in fata mea si era ceva gen :O :))) Si pe mine ma batea gandul sa nu-mi mai iau sutien =)))
Iar aberez in prostie vreo jumatate de pagina. :))
Am o durere de picioareeeeee. Un masaj ar fi perfect 8->
Va las cu o poza cu mine si colegutul meu, unul dintre ei:)) Abia am facut rost si de poza asta:))

Va puuup:*:*

4 comentarii:

  1. Esti foarte frumoasa, nici nu aveai nevoie de ma mult machiaj...imi place cu ti-a stat:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Va potriviti:>:>
    :">Glumeam:*
    Are dreptate Delia,nu aveai nevoie de mai mult.
    Eu la banchetul dintr-a 8-a,am avut doar rimel,creion,luciu si un fard alb(proasta decizie,m-am luat dupa o vecina!!Daca ai sti ce naspa se vedea in poze albul alaa>:P).Si atat:)
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim. Ni s-a mai spus, dar este doar un prieten. :))
    N-am vrut sa fiu prea impopotonata. daca acum ma machiam asa elaboram, la banchetul dintr-a 12a ce mai fac?:))
    :*:*

    RăspundețiȘtergere