marți, 24 mai 2011

Heeeeei!

Ce "face" fetele?:))
Stiuuu, am lipsit mult de pe blog. si in urmatoarele zile cred ca tot asa des o sa lipsesc. Nu vreau sa va stresez cu scuzele mele, nu vreau sa devin a drama queen. :D
Am o veste bunaaaa: am fost aleasa de dl diriginte, eu si cu o colega, sa prezentam un concurs de muzica la casa de cultura. Yeeey! \:d/ Concursul se va desfasura in urmatoarele 3 zile...iar eu am emotii de pe acum! Mi-e frica ca poate o sa ma balbai sau eu stiu...cand sunt emotionata si mi-e frica sa nu gresesc ceva, imi tremura vocea. Insa eu o sa dau ce-i mai bun din mine, ca sa iasa totul perfect. O sa stau in fata unei sali intregi! Ma simt ca un personaj din filme, cand se blocheaza si tot pamantul se invaarteeee.:)))

Anyways, am facut review-ul pentru produsele caastigate mai demult la giveaway-ul organizat de Anda. O sa-l pun si pe blog, daca vreti, insa mai peste tot am citit despre aceste produse:)) Shame on me, sunt o intarziata! :))

Vreau sa-mi creasca unghiile mai repede! :))))
Siii am incalcat regula! Mi-am facut unghiile. Chiar daca sunt scurte vreau sa vad cum arata cu un strop de culoare pe ele.

Nu stiu daca la voi a plouat, insa aici, de la ora 6 a inceput sa ploua cu miiiiii de galeti de apa, nu numai cu una. :))) si pe ploaia aia eu alergam acasa. Mi-am ridicat frumos blugii [ ca am obiceiul sa sar in lacuri si sa nu-i stropesc de noroi] , m-am descaltat, si da-i si fugi. Aratam ca un catel plouat si toata lumea se uita la mine:)) deh, am facut-o si p-asta. de parca ar fi prima oara. :)))

Nu va mai retin, si va rog eu mult : COMENTATI! :)))) spuneti orice va trece prin cap, dar COMENTATI! :))))
Va puuup! :*:*:*

3 comentarii:

  1. La mine nu ploua:)))
    Asta mi-a trecut prin cap:">
    Si te asteptam,stai linistita:)
    Bafta la concurs:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eheeee, la mine da. Din zapuseala aia, o dam in ploaie. Cand eram la scoala si ploua, radeam de aia de pe strada ca i-a prins ploaia si alerga fiecare in ce directie gasea un acoperis ceva :)) si acum m-a prins si pe mine. :))
    Multumesc! :*
    Sper sa nu ma balbai. :)) daca ma balbai maine, poimaine cum o sa fie? o sa ma balbai mai rau? deja imi imaginez ce o sa zica cei din sala "iar a venit balbaita asta":))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei:* ti-am acordat un award : http://dlovesfashion.blogspot.com/2011/05/my-first-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere