luni, 16 mai 2011

Eyeliner.

Heeeei feteloooor!
dadadadadda, am lipsit suuuper mult insa nu am avut timp sa scriu nimic, venea seara tarziu acasa, am fost ocupata cu invatatul si oboseala si-a spus cuvantul. acum pe fuga, incerc sa postez ceva ca sa nu va las cu ochii-n soare:)) Dupa ce termin, ma apuc de invatat la matematica, maine am teza. Am un milioooon de formule de invatat. 8-|

Btw, acum cateva zile mi-a venit comanda de la Avon. Mi-am luat un eyeliner, PRIMUL meu eyeliner! :))Am zis ca daca peste vreo luna oricum iau vacanta sa perseverez aplicarea lui. :) Nuanta este black, e tip carioca si mie una imi place. Singurul minus pe care il are este ca trebuie sa-l agit bine pentru ca, culoarea , daca il tin mult cu varful in sus , isi pierde din intensitate. Si daaa-i si zgaltie-l. Ca la pixuri, stiti voi:))).

Pozele sunt facute noaptea pentru ca numai atunci imi venea inspiratia si cheful.
Nu aruncati cu rosiii.! :)))




Whoooaaaaa, acum vad ce de praf este pe el O_O. Scuzaaaaati. Promit sa fiu mai atenta. :)

My ugly face X_x [nu radeeeeti. ]


Nu va inchipuiti ca am iesit asa din casa, poza e facuta noaptea, stiu ca am depasit, am puncte de la rimel, mi se stersese creionul etc. am pus poza doar ca sa vedeti cum arata:)
Promit solemn ca o sa exersez mult si o sa revin cu poze ca sa vedeti evolutia. avea si o codita facuta dar am sters-o.  Mie imi place asa, in mare parte ce mi-a iesit, for the 1st time. :)

Va pupiiiic si noapte buna! Wish me luck! [pt maine. ] :*:*



4 comentarii:

  1. hei:* ce draguta esti:).Mie personal nu imi place tusul asta,dupa cateva utilizari se vede un negru spalacit si nici nu sta pe pleoape fara sa se intinda.Depinde de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci frumos. Da, depinde de fiecare. Eh, asta e doar asa, de inceput. am zis ca daca tot e primul eyeliner sa-l iau pe asta ca era mai ieftin si sa exersez, apoi trecem la altele.
    Te puup!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti foarte draguta...ai aplicat frumos etelinerul, mai ales penru prima data:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Dia! :* Esti o scumpa! :*:*
    Eh, se putea si mai bine. Probabil din cauza ca ma pricep la desen, am indemanare si de aceea nu mi-au iesit linii tremurate sau eu stiu :))

    RăspundețiȘtergere