miercuri, 18 mai 2011

Sooooo...pics!

Deci, cum am spuuus, revin cu poze.
Si si si vreau sa va anunt ca mi`am luat rochie pentru bancheet! yeeey! \:D/ Dupa ce am probat cel putin 10 rochii pe ziua de azi, unele de vreo 5 ori, transpirasem, eram fleasca, si nici nu mai incapeau pe mine. Vreau sa spun ca rochia imi place mult..e asa...nu stiu cum:)) vreau s`o mai scurtez, n`am eu picioare de aratat dar e prea lunga si le scoate prea rau in evidenta si nu`mi place. Stiti voi, picioare lungi, subtiri, asa`zisele "paranteze" de la genunchi in jos...dar eu am inceput sa ma obisnuiesc si sa port ceea ce`mi plaace chiar daca lumea comenteaza sau nu. Cred ca am inceput sa capat incredere cam prea multa in mine :))) Mai trebuie sa`mi iau pantofii, sa ma vopsesc, sa`mi caut niste cercei luuuungi movi sau negrii idk :)) Anyways, poze cu rochia pun maine, nu stiu daca o sa va placa sau nu, conteaza ca`mi place mie. SI gusturile NU se discuta! :))

Podoaba mea capilaraaaaa:


[asta am pus`o ca bonus :))) pentru ca`mi place!]







[aia este o colivie, ala un prosop, inauntru un papagal. i`am acoperit colivia de dimineata pentru ca avea chef de vorba el si eu de somnic si cum altfel nu se poateeee, recurgem la metoda asta. Acum nu ma certati ca n`a patit nimic. o sa`l vedeti si pe el mai tarziu:) ]







Bine, acum pozele difera. toate sunt facute azi, chiar dupa ce am scris postarea. Sunt facute si cu blitz si fara, depinde de lumina in care au fost facuta, cum am tinut telefonul s.a.m.d. Sper sa va puteti da seama de ceva pe acolo. va prindeti voi unde mi s`a mai decolorat parul, unde sunt albastra..:))
Va pup si noapte buna! :*:*

2 comentarii:

  1. Hmmm...m-am gandit ceva timp si chiar nu ma pricep sa dau sfaturi in legatura cu alegerea unei nuante pt par.Ti-am citit postarea de cand ai publicat-o dar nu stiam ce sa-ti zic.
    Totusi,iti pot recomanda ceva:
    http://www.papillon.ro/nuante.asp?ID=6&ID_detaliu=3
    Este o vopsea care se duce dupa aproximativ 6 spalari(detalii gasesti in link-ul dat).
    Vezi ca la castaniu sunt 4 nuante.Cred ca una din cele 4 ti s-ar potrivi foarte bine:-?
    Ti-as recomanda "R&B Chestnut" dar poate tie iti place altceva:-?
    Oricum,sper sa-ti iasa asa cum vrei tu si sa fii cea mai frumoasa de la banchet!!:X
    PS:Ai zis ca pui poze cu rochita:XVreau sa o vad:o3
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa pun,trebuie sa`mi fac curaj :)) si sa scot si pozele de pe telefon :)
    Imi place culoareaa R&B chestnut dar si negrul ala, dar nu stiu daca gama asta de vopsea o gasesc pe undeva, trebuie sa iau toate magazinele la rand sa caut. pana acum n`am vazut pe nicaieri :-??
    Vreau sa ma hotarasc neaparat, in caz ca nu`mi iese ceva care sa`mi placa [sper sa nu!:))] macar sa se mai duca din intensitatea culorii.
    Apreciez ca ai incercat sa`mi dai un sfat , macar asa stiu ca nu scriu degeaba :)
    Multumesc. :*:*

    RăspundețiȘtergere