miercuri, 15 iunie 2011

OOTD: Easy and simple

Dupa cum vedeti, am inaugurat o noua rubrica pe blog: Outfit of the day aka OOTD. Mie nu-mi place ca totul sa fie monoton, acelasi subiect over and over again. Imi place sa diversific. Nu am eu ceva foarte super mega ultra fantastic de aratat, dar poate vreo piesa din imbracaminte sau ceva ceva, poate sa va inspire pentru alegerea unui outfit. Cum eu ma inspir de la restul fetelor, asta puteti sa faceti si voi. Outfitul de azi cred ca fiecare l-ati vazut macar o data luna asta purtat de vreo tipa pe strada. Eu il vad in fiecare zi! :))  Mie imi place deoarece este comod, pot sa ma zbengui cat vreau. partea mai nasoala e ca trebuie sa ma tin de pantaloni in anumite momente pentru ca risc sa raman doar in ce am pe sub ei. Pantalonii imi sunt cam lungi si intr-o zi cand mergeam eu pe strada, grabita sa ajung nu stiu unde, m-am impiedicat. dar nu stiam de ce anume m-am impiedicat. aproape jumatate din talpa pantofiorilor era sub pantaloni si eu calcaaaam pe ei. :)) asa ca azi m-am invatat minte si i-am indoit :)).
 Iar vorbesc mult.
Va rog sa-mi spuneti daca nu va convine ca aberez aici in continuu, ca sa tac. :D
Scuzati-mi fatza. cam asa arat dupa ce sunt trezita de la 8 sa plec la scoala pentru pregatire la romana. Pfuuuu, dar si ce pregatire am facut. Ras -doua ore in continuu- si galagie la greu.
Nu stiu cat de bine-mi sta mie cu motzu` ala in cap. Cred ca e prima data cand il fac dupa o pauza de vreo 4 ani de zile. [cand il fac si plec asa in oras. Ca sunt si eu om, n-am stat numai cu parul desprins. :))) ca sa se inteleaga] cand eram mica mi-l mai prindeam ca transpiram si faceam numai brobonitze. :D

P-astia i-am avut in picioare :D

Nu stiu cat de bine se "pupa" toate, mie imi place sa combin mai multe stiluri sa vad ce iese:))

Si va mai roooog sa-mi spuneti daca vi se pare o idee buna aceasta "rubrica". Daca nu, o desfiintez :))
Noapte buna ca ma bag la invatat. 
Va pup:*:*

3 comentarii:

  1. Imi plac pantalonii:X
    Iti sta foarte bine cu ei:*
    Imi place ca e o tinuta lejera si racoroasa,banuiesc:-?
    Eu vreau sa mai faci,imi plac postarile de acest gen:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! :*
    Da este, si pe caldura asta merge de minune :))
    Nu stiu cat de mult o sa pot sa ma mai ocup de blog pentru ca intru in vacanta si plec la tara :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt super draguti pantalonasii ! La cat mai multe postari de genul!

    RăspundețiȘtergere