joi, 9 iunie 2011

Party in L.A. :X \:D/

Neatza!
Deci practic este ora 4:51 si eu stau pe net si scriu postari pentru blog. :))) Acum am ajuns acasa de la banchet. Bine, noua ne`a dat drumu de la 3 jumatate cred, sau 4 fara ceva, oricum :))) si am venit pe jooos cu escorta si bodyguarzi :))) ce baieti cuminti sunt ei! doar sunt colegutii mei :x A fost suuuper. Deci SUUUPER! n-am cuvinte sa descriu. am dansat toata noaptea si ma dor picioarele ingrozitor. n`am stat jos decat cat am iesit afara la aer ca transpirasem si eram uda toata de la atata zbenguiala. Noi am fost cea mai nebuna clasa, cei mai galagiosi, cei "mai cu chef de viata". Si mancarea mi-a placut, a fost f buna. Dj`ul , de asemenea :)) A bagat melodii din toate genurile muzicale, ceea ce este zduper bine. Atmosfera era ceva de genul "Yuuuuhuuuuuuuuuuuu". 
Mai vreau o data! :))) Ce-mi pare rau este ca, noi nu prea am fost o clasa unita, nu ieseam asa, in grupuri mari in oras si nu prea petreceam mult timp impreuna. In clasa existau, si inca exista, acele bisericute. Dar totusi, in noaptea asta ne`am distrat toti foarte mult!
La sfarsit, toate fetele incepusera sa planga, si eu m`am emotionat putin asa "pe dinauntru", dar nu am plans. le`am incurajat pe toate sa fie "barbate" si chiar daca n`o sa mai pastram legatura asa mult, tot o sa ne vedem pe strada si o sa ne aducem aminte. 
Ah, da. si era sa`mi dau dracu picioru, ca am calcat stramb din cauza tocurilor. Cat au citit aia discursul am stat pe tocuri dar numai pe varfuri, nu mi`am distribuit greutatea pe toata laba piciorului. Mare prostie am facut! abia m`am mai incaltat cu sandalele, asta numai cand ieseam afara. Nu stiu daca am mai zis, dar pana acasa am mers desculta pentru ca nu mai suportam! parca calcam in strachini. Am o febra muscularaaaa! Ma dor muschii....un masaj ar fi perfect :)
Anyways, daca fac rost de poze, ceea ce si sper, le pun sa ne vedeti si pe noi cat am fost de frumosi! Am avut cea mai scurta rochie dintre toate fetele :)))) AAAAAA, rasare soareleeeee!:))))))

Hai noapte buna, poate ma culc :))
:*:*

4 comentarii:

  1. Ahhh...in sfarsit pot comentaaaa\m/Tanaannaa.
    Nu stiu daca ai observat dar nu mai comentam la postarile tale desi le-am citit;)
    Nu mi-a mers sa intru cu GoogleChrome pe blog ci doar cu Explorer.Si cu Explorer nu puteam comenta pe blogurile fara disqus:|
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acuuuum>:)
    Abia astept pozeeee:X
    Si sunt sigura ca te-ai distrat.Noi am fost la fel, nu eram uniti,erau bisericute dar la banchet a fost o distractieeee\m/.Imi e door 8->. Sper ca banchetul din a 12-a sa fie tot asa sau mai ceva:D
    Pe noi ne-a dat patronul restaurantului afara,ca era 5 dimineata:)))
    Am mers acasa pe jos desculta:))Noroc ca lumea dormea la ora aia.
    Si la fel,si eu am avut cea mai scurta rochita:">:)))De fapt,era o fustita cu un corset dar era foarte scurta.Tata nu voia sa ma lase cu aia:)))
    Tu cred ca dori acum=)):*
    Somn usooor>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai deja intrasem in criza. ce s-o fi intamplat cu lumea asta? niciun comentariu, nimic nimic:)) Mi se parea ceva suspect la mijloc:)))
    Si tata se uita cam urat cand a vazut cat e de scurta rochia:))) daca mie-mi place:)) ce, o poarta el? eu o port. eu ma fac de ras ca mi se vede fundul jumatate:)))
    Acum cateva zile imi doream sa scap mai repede de clasa asta si sa-mi fac colegi noi cu care sa ma distrez. acum nu mai sunt asa hotarata. vreau, dar nu prea:))) Suunt curioasa cum o sa fie la liceu 8->

    E bine ca v-ati distrat, asta e cel mai important! sa va distrati!
    Multumesc>:D<

    RăspundețiȘtergere